Kukurydza 400 g

Składniki: kukurydza, woda, cukier, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 274 kJ / 65 kcal
Tłuszcz 0,84 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,10 g
Węglowodany 11,31 g
w tym cukry 3,42 g
Białko 2,08 g
Sól 1,10 g

Kukurydza 400 g

Składniki: kukurydza, woda, cukier, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 274 kJ / 65 kcal
Tłuszcz 0,84 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,10 g
Węglowodany 11,31 g
w tym cukry 3,42 g
Białko 2,08 g
Sól 1,10 g

Groszek 400 g

Składniki: groszek zielony, woda, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 214 kJ / 51 kcal
Tłuszcz 0,24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,09 g
Węglowodany 6,46 g
w tym cukry 1,23 g
Białko 3,94 g
Sól 1,10 g

Groszek 400 g

Składniki: groszek zielony, woda, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 214 kJ / 51 kcal
Tłuszcz 0,24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,09 g
Węglowodany 6,46 g
w tym cukry 1,23 g
Białko 3,94 g
Sól 1,10 g

Fasola czerwona 380 g

Składniki: fasola czerwona, woda, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 340 kJ / 81 kcal
Tłuszcz 0,41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,05 g
Węglowodany 11,75 g
w tym cukry 0,69 g
Białko 5,48 g
Sól 1,20 g

Fasola czerwona 380 g

Składniki: fasola czerwona, woda, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 340 kJ / 81 kcal
Tłuszcz 0,41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,05 g
Węglowodany 11,75 g
w tym cukry 0,69 g
Białko 5,48 g
Sól 1,20 g

Fasola biała 380 g

Składniki: fasola biała, woda, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 373 kJ / 89 kcal
Tłuszcz 0,45 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,05 g
Węglowodany 12,90 g
w tym cukry 0,76 g
Białko 6,01 g
Sól 1,20 g

Fasola biała 380 g

Składniki: fasola biała, woda, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 373 kJ / 89 kcal
Tłuszcz 0,45 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,05 g
Węglowodany 12,90 g
w tym cukry 0,76 g
Białko 6,01 g
Sól 1,20 g

Buraczki wiórki 450 g

Składniki: buraki ćwikłowe, woda, cukier, ocet, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 176 kJ / 42 kcal
Tłuszcz 0,07 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 8,10 g
w tym cukry 7,51 g
Białko 1,34 g
Sól 0,90 g

Buraczki wiórki 450 g

Składniki: buraki ćwikłowe, woda, cukier, ocet, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 176 kJ / 42 kcal
Tłuszcz 0,07 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 8,10 g
w tym cukry 7,51 g
Białko 1,34 g
Sól 0,90 g

Buraczki tarte 460 g

Składniki: buraki ćwikłowe – 94%, ocet, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 199 kJ / 47 kcal
Tłuszcz 0,09 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,02 g
Węglowodany 8,86 g
w tym cukry 8,11 g
Białko 1,69 g
Sól 0,90 g

Buraczki tarte 460 g

Składniki: buraki ćwikłowe – 94%, ocet, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 199 kJ / 47 kcal
Tłuszcz 0,09 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,02 g
Węglowodany 8,86 g
w tym cukry 8,11 g
Białko 1,69 g
Sól 0,90 g

Fasolka szparagowa 460 g

Składniki: fasolka szparagowa, woda, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 80 kJ / 19 kcal
Tłuszcz 0,11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,03 g
Węglowodany 2,09 g
w tym cukry 0,28 g
Białko 1,36 g
Sól 0,90 g

Fasolka szparagowa 460 g

Składniki: fasolka szparagowa, woda, sól.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 80 kJ / 19 kcal
Tłuszcz 0,11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,03 g
Węglowodany 2,09 g
w tym cukry 0,28 g
Białko 1,36 g
Sól 0,90 g

Marchew 470 g

Składniki: marchew, woda, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 75 kJ / 18 kcal
Tłuszcz 0,12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,02 g
Węglowodany 2,74 g
w tym cukry 1,88 g
Białko 0,54 g
Sól 0,80 g

Marchew 470 g

Składniki: marchew, woda, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 75 kJ / 18 kcal
Tłuszcz 0,12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,02 g
Węglowodany 2,74 g
w tym cukry 1,88 g
Białko 0,54 g
Sól 0,80 g

Mieszanka 2-składnikowa 470 g

Składniki: warzywa (marchew – 34,5%, groszek zielony – 25,5%), woda, cukier, sól. Produkt może zawierać: seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 153 kJ / 36 kcal
Tłuszcz 0,18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,06 g
Węglowodany 5,34 g
w tym cukry 2,10 g
Białko 1,98 g
Sól 0,90 g

Mieszanka 2-składnikowa 470 g

Składniki: warzywa (marchew – 34,5%, groszek zielony – 25,5%), woda, cukier, sól. Produkt może zawierać: seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 153 kJ / 36 kcal
Tłuszcz 0,18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,06 g
Węglowodany 5,34 g
w tym cukry 2,10 g
Białko 1,98 g
Sól 0,90 g

Mieszanka 3-składnikowa 470 g

Składniki: warzywa (marchew – 29,0%, groszek zielony – 18,7%, kukurydza – 12,3%), woda, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 178 kJ / 42 kcal
Tłuszcz 0,31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,06 g
Węglowodany 6,69 g
w tym cukry 2,10 g
Białko 1,92 g
Sól 1,00 g

Mieszanka 3-składnikowa 470 g

Składniki: warzywa (marchew – 29,0%, groszek zielony – 18,7%, kukurydza – 12,3%), woda, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 178 kJ / 42 kcal
Tłuszcz 0,31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,06 g
Węglowodany 6,69 g
w tym cukry 2,10 g
Białko 1,92 g
Sól 1,00 g

Sałatka jarzynowa tradycyjna 920 g

Składniki: warzywa – 63% (ziemniaki, marchew, groszek zielony, ogórki kwaszone, pietruszka), woda, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 156 kJ / 37 kcal
Tłuszcz 0,20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 6,27 g
w tym cukry 1,79 g
Białko 1,60 g
Sól 0,90 g

Sałatka jarzynowa tradycyjna 920 g

Składniki: warzywa – 63% (ziemniaki, marchew, groszek zielony, ogórki kwaszone, pietruszka), woda, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 156 kJ / 37 kcal
Tłuszcz 0,20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 6,27 g
w tym cukry 1,79 g
Białko 1,60 g
Sól 0,90 g

Sałatka jarzynowa z kukurydzą 920 g

Składniki: warzywa – 63% (ziemniaki, marchew, groszek zielony, ogórki kwaszone, kukurydza – 6,3%, pietruszka), woda, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 171 kJ / 40 kcal
Tłuszcz 0,28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 6,87 g
w tym cukry 1,83 g
Białko 1,67 g
Sól 0,90 g

Sałatka jarzynowa z kukurydzą 920 g

Składniki: warzywa – 63% (ziemniaki, marchew, groszek zielony, ogórki kwaszone, kukurydza – 6,3%, pietruszka), woda, cukier, sól. Produkt może zawierać seler.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 171 kJ / 40 kcal
Tłuszcz 0,28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 6,87 g
w tym cukry 1,83 g
Białko 1,67 g
Sól 0,90 g

Ogórki konserwowe 880 g

Składniki: ogórki, woda, ocet, cukier, sól, czosnek, koper, gorczyca, chrzan, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 111 kJ / 26 kcal
Tłuszcz 0,06 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,02 g
Węglowodany 5,86 g
w tym cukry 4,46 g
Białko 0,42 g
Sól 1,20 g

Ogórki konserwowe 880 g

Składniki: ogórki, woda, ocet, cukier, sól, czosnek, koper, gorczyca, chrzan, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 111 kJ / 26 kcal
Tłuszcz 0,06 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,02 g
Węglowodany 5,86 g
w tym cukry 4,46 g
Białko 0,42 g
Sól 1,20 g

Kiełbaski kotlińskie 390 g

Składniki: woda, kiełbaski drobiowo-wieprzowe – 35% [mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt, mięso z kurcząt (14%), woda, tłuszcz z kurcząt, tkanka łączna z kurcząt, tłuszcz wieprzowy, sól, białko wieprzowe kolagenowe, błonnik grochowy, cytrynian sodu – stabilizator, glutaminian sodu – wzmacniacz smaku, guma ksantanowa – substancja zagęszczająca, kwas izoaskorbinowy, askorbinian sodu – przeciwutleniacze, przyprawy (w tym gorczyca), aromaty (zawierają soję, mleko, gluten), karmina – barwnik, azotyn sodu – substancja konserwująca], koncentrat pomidorowy – 6,7%, cebula, skrobia modyfikowana, smalec wieprzowy, cukier, sól, przyprawa w płynie [woda, sól, glutaminian sodu i rybonukleotydy disodowe – wzmacniacze smaku, ocet, glukoza, aromaty (zawierają seler)], przyprawy. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 553 kJ / 134 kcal
Tłuszcz 11,46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,88 g
Węglowodany 3,57 g
w tym cukry 0,91 g
Białko 3,90 g
Sól 1,10 g

Kiełbaski kotlińskie 390 g

Składniki: woda, kiełbaski drobiowo-wieprzowe – 35% [mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt, mięso z kurcząt (14%), woda, tłuszcz z kurcząt, tkanka łączna z kurcząt, tłuszcz wieprzowy, sól, białko wieprzowe kolagenowe, błonnik grochowy, cytrynian sodu – stabilizator, glutaminian sodu – wzmacniacz smaku, guma ksantanowa – substancja zagęszczająca, kwas izoaskorbinowy, askorbinian sodu – przeciwutleniacze, przyprawy (w tym gorczyca), aromaty (zawierają soję, mleko, gluten), karmina – barwnik, azotyn sodu – substancja konserwująca], koncentrat pomidorowy – 6,7%, cebula, skrobia modyfikowana, smalec wieprzowy, cukier, sól, przyprawa w płynie [woda, sól, glutaminian sodu i rybonukleotydy disodowe – wzmacniacze smaku, ocet, glukoza, aromaty (zawierają seler)], przyprawy. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 553 kJ / 134 kcal
Tłuszcz 11,46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,88 g
Węglowodany 3,57 g
w tym cukry 0,91 g
Białko 3,90 g
Sól 1,10 g

Pulpeciki kotlińskie 380 g

Składniki: woda, pulpeciki – 35% (mięso wieprzowe – 64,5%, kapusta kwaszona, cebula, mąka kukurydziana, kasza manna, sól, przyprawy), koncentrat pomidorowy – 7,1%, marchew, pietruszka, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, cukier, sól, cebula, seler, mieszanka przyprawowa (susze warzywne, sól, wzmacniacze smaku – glutaminian sodu i inozynian sodu; przyprawy, cukier), przyprawy. Produkt może zawierać: gorczycę, soję, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 389 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 5,12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,83 g
Węglowodany 6,75 g
w tym cukry 1,35 g
Białko 4,64 g
Sól 1,40 g

Pulpeciki kotlińskie 380 g

Składniki: woda, pulpeciki – 35% (mięso wieprzowe – 64,5%, kapusta kwaszona, cebula, mąka kukurydziana, kasza manna, sól, przyprawy), koncentrat pomidorowy – 7,1%, marchew, pietruszka, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, cukier, sól, cebula, seler, mieszanka przyprawowa (susze warzywne, sól, wzmacniacze smaku – glutaminian sodu i inozynian sodu; przyprawy, cukier), przyprawy. Produkt może zawierać: gorczycę, soję, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 389 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 5,12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,83 g
Węglowodany 6,75 g
w tym cukry 1,35 g
Białko 4,64 g
Sól 1,40 g

Klopsiki kotlińskie 380 g

Składniki: woda, klopsiki – 35% (mięso wieprzowe – 53,5%, mięso wołowe – 16%, cebula, mąka kukurydziana, kasza manna, sól, przyprawy), koncentrat pomidorowy – 9,1%, ogórki konserwowe [ogórki, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy (w tym gorczyca)], cebula, cukier, papryka, skrobia modyfikowana, marchew, sól, koncentrat czosnku, przyprawy. Produkt może zawierać: seler, soję, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 404 kJ / 97 kcal
Tłuszcz 5,10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,92 g
Węglowodany 7,53 g
w tym cukry 2,75 g
Białko 4,84 g
Sól 1,40 g

Klopsiki kotlińskie 380 g

Składniki: woda, klopsiki – 35% (mięso wieprzowe – 53,5%, mięso wołowe – 16%, cebula, mąka kukurydziana, kasza manna, sól, przyprawy), koncentrat pomidorowy – 9,1%, ogórki konserwowe [ogórki, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy (w tym gorczyca)], cebula, cukier, papryka, skrobia modyfikowana, marchew, sól, koncentrat czosnku, przyprawy. Produkt może zawierać: seler, soję, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 404 kJ / 97 kcal
Tłuszcz 5,10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,92 g
Węglowodany 7,53 g
w tym cukry 2,75 g
Białko 4,84 g
Sól 1,40 g

Flaczki wołowe 510 g

Składniki: woda, przedżołądki wołowe – 30%, marchew – 4,3%, seler – 3,4%, pietruszka – 2,8%, cebula – 1,8%, żelatyna wieprzowa, rosół warzywny [sól, maltodekstryna; glutaminian sodu i inozynian disodowy i guanylan disodowy – wzmacniacze smaku; tłuszcz roślinny utwardzony, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, aromaty (zawierają gluten i seler), warzywa suszone, olej roślinny, cukier, przyprawy (w tym gorczyca); karmel amoniakalny i ryboflawina – barwniki], sól, przyprawy, kwas cytrynowy – stabilizator. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: soję, mleko (łącznie z laktozą) i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 247 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 1,35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,39 g
Węglowodany 0,71 g
w tym cukry 0,29 g
Białko 10,63 g
Sól 1,10 g

Flaczki wołowe 510 g

Składniki: woda, przedżołądki wołowe – 30%, marchew – 4,3%, seler – 3,4%, pietruszka – 2,8%, cebula – 1,8%, żelatyna wieprzowa, rosół warzywny [sól, maltodekstryna; glutaminian sodu i inozynian disodowy i guanylan disodowy – wzmacniacze smaku; tłuszcz roślinny utwardzony, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, aromaty (zawierają gluten i seler), warzywa suszone, olej roślinny, cukier, przyprawy (w tym gorczyca); karmel amoniakalny i ryboflawina – barwniki], sól, przyprawy, kwas cytrynowy – stabilizator. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: soję, mleko (łącznie z laktozą) i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 247 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 1,35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,39 g
Węglowodany 0,71 g
w tym cukry 0,29 g
Białko 10,63 g
Sól 1,10 g

Flaczki po zamojsku 510 g

Składniki: woda, przedżołądki wołowe i żołądki wieprzowe – 30%, koncentrat pomidorowy – 3,0%, marchew – 2,7%, mąka pszenna, cebula – 1,3%, pietruszka – 1,3%, seler – 1,2%, skrobia modyfikowana, sól, rosół drobiowy [sól; glutaminian sodu, inozynian disodowy i guanylan disodowy – wzmacniacze smaku; maltodekstryna, cukier, aromaty (zawierają soję, mleko, jaja, gluten i seler), ekstrakt drożdżowy, tłuszcz roślinny utwardzony, marchew, tłuszcz drobiowy, ekstrakty warzyw, przyprawy, karmel amoniakalny – barwnik], mieszanka przyprawowa (przyprawy, sól; glutaminian sodu i inozynian sodu – wzmacniacze smaku; warzywa, cukier, karmel – barwnik), majeranek. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 254 kJ / 60 kcal
Tłuszcz 1,75 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,36 g
Węglowodany 3,44 g
w tym cukry 0,18 g
Białko 7,48 g
Sól 1,10 g

Flaczki po zamojsku 510 g

Składniki: woda, przedżołądki wołowe i żołądki wieprzowe – 30%, koncentrat pomidorowy – 3,0%, marchew – 2,7%, mąka pszenna, cebula – 1,3%, pietruszka – 1,3%, seler – 1,2%, skrobia modyfikowana, sól, rosół drobiowy [sól; glutaminian sodu, inozynian disodowy i guanylan disodowy – wzmacniacze smaku; maltodekstryna, cukier, aromaty (zawierają soję, mleko, jaja, gluten i seler), ekstrakt drożdżowy, tłuszcz roślinny utwardzony, marchew, tłuszcz drobiowy, ekstrakty warzyw, przyprawy, karmel amoniakalny – barwnik], mieszanka przyprawowa (przyprawy, sól; glutaminian sodu i inozynian sodu – wzmacniacze smaku; warzywa, cukier, karmel – barwnik), majeranek. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 254 kJ / 60 kcal
Tłuszcz 1,75 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,36 g
Węglowodany 3,44 g
w tym cukry 0,18 g
Białko 7,48 g
Sól 1,10 g

Gołąbki kotlińskie 515 g

Składniki: gołąbki – 3 szt. (kapusta biała – 50%, mięso wieprzowe – 28%, ryż – 5%, cebula, sól, przyprawy), woda, koncentrat pomidorowy – 5,9%, skrobia modyfikowana, cebula, sól, mąka pszenna, cukier, marchew, pietruszka, seler, smalec wieprzowy, mieszanka przyprawowa (susze warzywne, sól, przyprawy, cukier), przyprawy. Zawartość farszu w gołąbkach – 19%. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, soję i mleko.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 291 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 3,13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,24 g
Węglowodany 6,57 g
w tym cukry 0,94 g
Białko 3,26 g
Sól 1,20 g

Gołąbki kotlińskie 515 g

Składniki: gołąbki – 3 szt. (kapusta biała – 50%, mięso wieprzowe – 28%, ryż – 5%, cebula, sól, przyprawy), woda, koncentrat pomidorowy – 5,9%, skrobia modyfikowana, cebula, sól, mąka pszenna, cukier, marchew, pietruszka, seler, smalec wieprzowy, mieszanka przyprawowa (susze warzywne, sól, przyprawy, cukier), przyprawy. Zawartość farszu w gołąbkach – 19%. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, soję i mleko.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 291 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 3,13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,24 g
Węglowodany 6,57 g
w tym cukry 0,94 g
Białko 3,26 g
Sól 1,20 g

Pulpety kotlińskie 515 g

Składniki: woda, pulpety – 35% (mięso wieprzowe – 64,5%, kapusta kwaszona, cebula, mąka kukurydziana, kasza manna, sól, przyprawy), koncentrat pomidorowy – 7,2%, marchew, pietruszka, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, cukier, sól, cebula, seler, mieszanka przyprawowa (susze warzywne, sól, przyprawy, cukier), przyprawy. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, soję i mleko.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 389 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 5,12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,83 g
Węglowodany 6,75 g
w tym cukry 1,35 g
Białko 4,64 g
Sól 1,40 g

Pulpety kotlińskie 515 g

Składniki: woda, pulpety – 35% (mięso wieprzowe – 64,5%, kapusta kwaszona, cebula, mąka kukurydziana, kasza manna, sól, przyprawy), koncentrat pomidorowy – 7,2%, marchew, pietruszka, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, cukier, sól, cebula, seler, mieszanka przyprawowa (susze warzywne, sól, przyprawy, cukier), przyprawy. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, soję i mleko.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 389 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 5,12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,83 g
Węglowodany 6,75 g
w tym cukry 1,35 g
Białko 4,64 g
Sól 1,40 g

Fasolka w sosie pomidorowym 545 g

Składniki: woda, fasola biała – 40%, koncentrat pomidorowy – 8,2%, cebula – 5,9%, mąka pszenna, smalec wieprzowy, sól, cukier, mieszanka przyprawowa [sól, cukier, glutaminian sodu i rybonukleotydy disodowe – wzmacniacze smaku, warzywa suszone (w tym seler), ekstrakty drożdżowe, białkowy hydrolizat sojowy, przyprawy, aromat, maltodekstryna, ryboflawina – barwnik], przyprawy. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 429 kJ / 102 kcal
Tłuszcz 2,38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,90 g
Węglowodany 13,52 g
w tym cukry 1,59 g
Białko 4,93 g
Sól 1,30 g

Fasolka w sosie pomidorowym 545 g

Składniki: woda, fasola biała – 40%, koncentrat pomidorowy – 8,2%, cebula – 5,9%, mąka pszenna, smalec wieprzowy, sól, cukier, mieszanka przyprawowa [sól, cukier, glutaminian sodu i rybonukleotydy disodowe – wzmacniacze smaku, warzywa suszone (w tym seler), ekstrakty drożdżowe, białkowy hydrolizat sojowy, przyprawy, aromat, maltodekstryna, ryboflawina – barwnik], przyprawy. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 429 kJ / 102 kcal
Tłuszcz 2,38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,90 g
Węglowodany 13,52 g
w tym cukry 1,59 g
Białko 4,93 g
Sól 1,30 g

Fasolka po bretońsku z boczkiem 540 g

Składniki: woda, fasola biała – 38%, koncentrat pomidorowy – 5,6%, cebula – 3,9%, boczek wędzony – 3,5% (boczek wieprzowy, woda, sól, dekstroza; E 451, E 452 i E 331 – stabilizatory; izolat białka sojowego; karagen i guma ksantanowa – substancje zagęszczające; azotyn sodu – substancja konserwująca), skrobia modyfikowana, mąka pszenna, cukier, mieszanka przyprawowa [sól, przyprawy, warzywa suszone (w tym seler), glutaminian sodu i inozynian sodu – wzmacniacze smaku, cukier], sól. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 436 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 2,91g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,60 g
Węglowodany 12,46 g
w tym cukry 1,57 g
Białko 5,38 g
Sól 1,30 g

Fasolka po bretońsku z boczkiem 540 g

Składniki: woda, fasola biała – 38%, koncentrat pomidorowy – 5,6%, cebula – 3,9%, boczek wędzony – 3,5% (boczek wieprzowy, woda, sól, dekstroza; E 451, E 452 i E 331 – stabilizatory; izolat białka sojowego; karagen i guma ksantanowa – substancje zagęszczające; azotyn sodu – substancja konserwująca), skrobia modyfikowana, mąka pszenna, cukier, mieszanka przyprawowa [sól, przyprawy, warzywa suszone (w tym seler), glutaminian sodu i inozynian sodu – wzmacniacze smaku, cukier], sól. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 436 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 2,91g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,60 g
Węglowodany 12,46 g
w tym cukry 1,57 g
Białko 5,38 g
Sól 1,30 g

Fasolka po bretońsku z kiełbasą 545 g

Składniki: woda, fasola biała – 38%, koncentrat pomidorowy – 5,7%, kiełbasa wieprzowa – 5,5% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, glutaminian sodu – wzmacniacz smaku, izoaskorbinian sodu – przeciwutleniacz, koncentrat białka sojowego, dekstroza, difosforan potasu i trifosforan potasu – stabilizatory, azotyn sodu – substancja konserwująca), cebula – 4,0%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, cukier, mieszanka przyprawowa [sól, przyprawy, warzywa suszone (w tym seler), glutaminian sodu i inozynian sodu – wzmacniacze smaku, cukier], sól. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 403 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 1,93 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,49 g
Węglowodany 12,60 g
w tym cukry 1,59 g
Białko 5,41 g
Sól 1,30 g

Fasolka po bretońsku z kiełbasą 545 g

Składniki: woda, fasola biała – 38%, koncentrat pomidorowy – 5,7%, kiełbasa wieprzowa – 5,5% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, glutaminian sodu – wzmacniacz smaku, izoaskorbinian sodu – przeciwutleniacz, koncentrat białka sojowego, dekstroza, difosforan potasu i trifosforan potasu – stabilizatory, azotyn sodu – substancja konserwująca), cebula – 4,0%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, cukier, mieszanka przyprawowa [sól, przyprawy, warzywa suszone (w tym seler), glutaminian sodu i inozynian sodu – wzmacniacze smaku, cukier], sól. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, mleko i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 403 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 1,93 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,49 g
Węglowodany 12,60 g
w tym cukry 1,59 g
Białko 5,41 g
Sól 1,30 g

Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbasą 540 g

Składniki: woda, fasola biała – 36%, koncentrat pomidorowy – 5,3%, kiełbasa wieprzowa – 4,0% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, glutaminian sodu – wzmacniacz smaku, izoaskorbinian sodu – przeciwutleniacz, koncentrat białka sojowego, dekstroza, difosforan potasu i trifosforan potasu – stabilizatory, azotyn sodu – substancja konserwująca), cebula – 3,7%, boczek wędzony – 3,0% (boczek wieprzowy, woda, sól, dekstroza; E 451, E 452 i E 331 – stabilizatory; izolat białka sojowego; karagen i guma ksantanowa – substancje zagęszczające; azotyn sodu – substancja konserwująca), skrobia modyfikowana, mąka pszenna (zawiera gluten), cukier, mieszanka przyprawowa [sól, przyprawy, warzywa suszone (w tym seler), glutaminian sodu i inozynian sodu – wzmacniacze smaku, cukier], sól. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, mleko (łącznie z laktozą) i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 478 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 4,21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,02 g
Węglowodany 11,65 g
w tym cukry 1,47 g
Białko 5,93 g
Sól 1,40 g

Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbasą 540 g

Składniki: woda, fasola biała – 36%, koncentrat pomidorowy – 5,3%, kiełbasa wieprzowa – 4,0% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, glutaminian sodu – wzmacniacz smaku, izoaskorbinian sodu – przeciwutleniacz, koncentrat białka sojowego, dekstroza, difosforan potasu i trifosforan potasu – stabilizatory, azotyn sodu – substancja konserwująca), cebula – 3,7%, boczek wędzony – 3,0% (boczek wieprzowy, woda, sól, dekstroza; E 451, E 452 i E 331 – stabilizatory; izolat białka sojowego; karagen i guma ksantanowa – substancje zagęszczające; azotyn sodu – substancja konserwująca), skrobia modyfikowana, mąka pszenna (zawiera gluten), cukier, mieszanka przyprawowa [sól, przyprawy, warzywa suszone (w tym seler), glutaminian sodu i inozynian sodu – wzmacniacze smaku, cukier], sól. W obrębie linii produkcyjnej wykorzystywane są również surowce zawierające alergeny: gorczycę, mleko (łącznie z laktozą) i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 478 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 4,21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,02 g
Węglowodany 11,65 g
w tym cukry 1,47 g
Białko 5,93 g
Sól 1,40 g

Powidła śliwkowe 290 g

Składniki: śliwki węgierki, cukier. Sporządzono z 160 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 54 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 876 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 0,32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,06 g
Węglowodany 48,69 g
w tym cukry 37,97 g
Białko 0,96 g
Sól * < 0,01 g

Powidła śliwkowe 290 g

Składniki: śliwki węgierki, cukier. Sporządzono z 160 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 54 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 876 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 0,32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,06 g
Węglowodany 48,69 g
w tym cukry 37,97 g
Białko 0,96 g
Sól * < 0,01 g

Dżem wiśniowy wysokosłodzony 310 g

Składniki: cukier, truskawki, woda, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 63 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1073 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 0,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 61,88 g
w tym cukry 60,28 g
Białko 0,28 g
Sól * < 0,01 g

Dżem wiśniowy wysokosłodzony 310 g

Składniki: cukier, truskawki, woda, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 63 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1073 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 0,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 61,88 g
w tym cukry 60,28 g
Białko 0,28 g
Sól * < 0,01 g

Dżem truskawkowy wysokosłodzony 310 g

Składniki: cukier, wiśnie, woda, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 63 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1071 kJ / 252 kcal
Tłuszcz 0,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 61,89 g
w tym cukry 58,09 g
Białko 0,36 g
Sól * < 0,01 g

Dżem truskawkowy wysokosłodzony 310 g

Składniki: cukier, wiśnie, woda, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 63 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1071 kJ / 252 kcal
Tłuszcz 0,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 61,89 g
w tym cukry 58,09 g
Białko 0,36 g
Sól * < 0,01 g

Dżem brzoskwiniowy 270 g

Składniki: brzoskwinie, woda, cukier, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, guma guar – substancja zagęszczająca, kwas askorbinowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 621 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 0,04 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 35,57 g
w tym cukry 31,33 g
Białko 0,17 g
Sól * < 0,01 g

Dżem brzoskwiniowy 270 g

Składniki: brzoskwinie, woda, cukier, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, guma guar – substancja zagęszczająca, kwas askorbinowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 621 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 0,04 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 35,57 g
w tym cukry 31,33 g
Białko 0,17 g
Sól * < 0,01 g

Dżem truskawkowy 270 g

Składniki: truskawki, cukier, woda, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, guma guar – substancja zagęszczająca, kwas askorbinowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 576 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 0,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 32,40 g
w tym cukry 30,80 g
Białko 0,28 g
Sól * < 0,01 g

Dżem truskawkowy 270 g

Składniki: truskawki, cukier, woda, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, guma guar – substancja zagęszczająca, kwas askorbinowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 576 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 0,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 32,40 g
w tym cukry 30,80 g
Białko 0,28 g
Sól * < 0,01 g

Dżem wiśniowy 270 g

Składniki: wiśnie, cukier, woda, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, guma guar – substancja zagęszczająca. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 573 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 0,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 32,17 g
w tym cukry 28,37 g
Białko 0,37 g
Sól * < 0,01 g

Dżem wiśniowy 270 g

Składniki: wiśnie, cukier, woda, pektyna – substancja żelująca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, guma guar – substancja zagęszczająca. Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 573 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 0,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 32,17 g
w tym cukry 28,37 g
Białko 0,37 g
Sól * < 0,01 g

Dżem z czarnych porzeczek 270 g

Składniki: woda, czarne porzeczki, cukier, pektyna – substancja żelująca, guma guar – substancja zagęszczająca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 30 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 589 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 0,06 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 32,48 g
w tym cukry 30,59 g
Białko 0,40 g
Sól * < 0,01 g

Dżem z czarnych porzeczek 270 g

Składniki: woda, czarne porzeczki, cukier, pektyna – substancja żelująca, guma guar – substancja zagęszczająca, kwas cytrynowy – regulator kwasowości. Sporządzono z 30 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 589 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 0,06 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,01 g
Węglowodany 32,48 g
w tym cukry 30,59 g
Białko 0,40 g
Sól * < 0,01 g